RİZE / İKİZDERE - İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Öğrencilerimizin hem sosyal hem de akademik başarılarını desteklemek amacıyla #misafirinizvar projesi kapsamında aile ziyaretlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Velilerimize misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile işbirliği yaparak hazırladığı Kaymakamlığımızın desteğiyle yaşama geçirdiği "Sporla Fırsatları Eşitliyoruz" projesiyle öğrencilerimize olimpik yüzme havuzunda profesyonel eğitimcilerle yüzme sporunun teşviki ve kazandırılması hedeflenmiştir.

Mrt

12. sınıflar için düzenlenen üniversite tanıtım gezisinde Erzurum Atatürk Üniversitesine gezi düzenlenmiştir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılında başlatılan ve söz varlığını zenginleştirme çalışmaları, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamakta olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ortaokul öğrencilerimizle Türkçe dersinde kasım ayı proje etkinliği olan "Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı İlçemizde coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada birinci olan 10/A sınıfını tebrik ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetin ilanı öncesinden 100. yaşına kadar yaşanan süreci resimlerle kısaca anlattıkları çalışmada emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde alan öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimiz ile ‘dersimi camide yapıyorum’ etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrenciler öncelikle caminin bölümleri adlı sunularını gerçekleştirdiler ardından konuyu pekiştirmek için bilgi yarışması ve dini tabu oyunları oynadılar. Öğrenciler camiyle buluşarak eğlenceli vakit geçirdiler. Öğretmenlerimiz Nurten BIYIKOĞLU ve Rabiye Gül TURAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in(SAV) kutlu doğumunu andığımız programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okula uyum haftası kapsamında 5.sınıflara idare odaları, öğretmenler odası, rehberlik odası gibi okulumuzun bölümleri Türkçe öğretmenimiz Hatice YOLDAŞ ZENGİNBAL tarafından hazırlanan  "Hazine Avcısı" etkinliği ile tanıtıldı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

İkizdere İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin, Mevlid-i Nebi münasebeti ile okulumuz öğrencilerine "İman, İbadet ve İsitkamet" adlı konferans vermiştir. Müftümüz Nizamettin Keskin'e teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğrtim Haftasında ortaokul öğrencilerimizle çelenk koyma törenine katıldık.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yeni gelen 5.sınıf öğrencilerimize Türkçe Öğretmeni Hatice Yoldaş Zenginbal Define Bulma Oyunu ile okulun bölümlerini uyum haftasında tanıtmıstır.

Eyl

2023  Yılı Eylül Dönemi Mesleki Çalışmalar  konusu "EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL ve PSİKOLOJİK  ETKİLERİ" etkinliği okul rehber öğretmenimiz Güleser YILDIZ tarafınadan gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı geleneksel sene başı kahvaltımızı  gerçekleştırdik