RİZE / İKİZDERE - İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımız Sayın Bakanımız Prof. Dr Yusuf TEKİN Beyin öğretmenlere hitabı ile başladı.Okulumuz tüm Kadrosu lİe yeni yılı hazırdır.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı ,başarılı, mutlu bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Haz

İlçemizde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu 4.Sınıf öğrencilerine okulumuz ortaokulu tanıtımı  gerçekleştitildi.

Haz

LGS sınav öncesi DYK öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sınav öncesi motivasyon pikniği düzenlendi.

Haz

Yenişehir Kapalı Spor Salonunda 24-25 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenen Rize Okullar Arası Teknoloji ve Yarışmasıa (ROBOTEK) öğrencilerimizle katılım sağladık.

May

İlçede düzenlen YKS denemesinde 2.olan Hüseyin Emre BİLGİN, LGS denemesinde 1.olan İsmail ÖZBAY ödüllerini iİlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adem GÜNDÜZ takdim etti.Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarıların devaminı diliyorum.

May

"Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde 'GENÇLER' Var"

19 Mayıs Gençlik Bayramı Sebebiyle Mihrap ve Minberlerimizi geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bıraktık.

"Gençlik Haftası" münasebeti ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ilahiyat fakültesi ve  Anadolu imam hatip lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde 'GENÇLER' Var" temalı program gerçekleştirildi. Bu kapsamda öğrencilerimiz,Merkez Kubbeli Cami ve Kuru Saha camilerinde Kur’anı Kerim Tilaveti, Dua, Hutbe, İç Ezan, Namaz vazifelerini eda ettiler.

Başta öğrencilerimiz ve aileleri olmak üzere onların yetişmesinde katkısı olan tüm hoca ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

May

Çocukları daha yakından tanımak, onların dünyasından görebilmek, sorunlara alternatif çözümler bulmak için öğretmenlerimizle dünya klasiklerinden 'PAL SOKAGI ÇOCUKLARI' kitabını okuyarak fikir alış verişinde bulunuldu.

May

Okulumuz  Edebiyat Öğretmeni Ali KALENDER ve Edebiyat Kulübü öğrencileri günümüz şairlerinden Sezai Karakoç'ü ve eserlerini öğrencilere yakından tanıtmak için pano hazırlamıştır.Kendilerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası okulumuz Fen Blgisi öğretmeni  Canan AKGÖL  öğrencilerde farkındalık oluşturmak için tiyatro düzenlemiştir.

Nis

8.Sınıf öğrencilerimiz bir üst kurum Rize'de bulunan liselere ziyaret ederek okullar hakkında bilgi sahibi oldular.

Nis

Okulumuzda Ramazan ve dini geceler münasebetiyle pano çalışmaları yapıldı aynı zamanda pansiyonumuzda hep birlikte teravih namazı kılma, sonrasında Kuranı Kerim Tilaveti ve sohbet çalışmaları Ramazan boyunca yürütüldü.

Nis

Okulumuzda İslam Medeniyeti koridoru oluşturulması amacıyla okulumuzun koridorları Ramazan, oruç, üç aylar ve namaz içerikleriyle süslendi.

Nis

Hayırda yarışanlar etkinliği kapsamında okulumuzun öğrencileri ihh nın yetim kardeşi projesine katıldılar.

Yetim kardeşlerine hem kendileri yardım edip hem de yardıma teşvik ederek aralarında iyiliği yaygınlaştırdılar.

Okulumuz bu kapsamda öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte her ay yetim kardeşimiz projesine katılım göstermektedir.

Nis

Öğretmenlerimizle etkili zaman yönetimi ve sınıf rutini olusturma konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Nis

Rehberlik servisi tarafından  8.sınıf öğrencilerimize  verimli ders çalışma ve LGS sınav hakkında bilgilendirme yapıldı.