RİZE / İKİZDERE - İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Öğrencilerimizin mesleki  bilgi beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesine yönelik İlçe Müftülüğümüz Sayın Nizamettin KESKİN tarafından öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Nis

'Genç Sesler ' Müsiki etkinliği kapsamında öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve müsiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için okulumuzda flüt kursu acılmıştır. Öğrencilerimiz yoğun ilgi göstermişlerdir.

Nis

Okul laboratuvarımız da eksik malzemeler tamamlanarak kulanışlı hale getirildi.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz son sınıf öğrencilerimize yönelik akademik başarı,verimli ders çalışma teknikleri, zamanın kullanımı ,sınav kaygısı, YKS sınav sistemleri ve motivasyon ile ilgili semineler vererek  ve birebir görüşmeler yaparak öğrencilerimizi sınava hazırlamaktadır.

Kas

İkizdere Kaymakamlığının desteği ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüzün organizasyonuyla düzenlenen "Başarı Ligi" etkinliği kapsamında 2021-2022 eğitim öğretim yılında eğitimsel ve sosyal faaliyetlerde başarı göstererek dereceye giren öğrencilerimizle Trabzon'a geziye gidildi. Akvaryuma ve Forum alışverişmerkezindeki eğlence merkezine gidip keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz, kaymakamlığımıza ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ettiler.