RİZE / İKİZDERE - İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Öğrencilerimizin hem sosyal hem de akademik başarılarını desteklemek amacıyla #misafirinizvar projesi kapsamında aile ziyaretlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Velimize misafirperverliği için teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz “CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA TARİHE YOLCULUK” PROJESİ İLE ANKARA-BURSA-ÇANAKKALE'ye gittiler. Bu gezi ile öğrencilerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak, tarih bilincini geliştirmek istenmiştir. Bu gezinin düzenlenmesini öncülük eden Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze, , idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorumuz.

May

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ortaokul ve liseler arasında bilgi yarışması düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz yaptığı konuşmada " ilçemizde bulunan ortaokul ve lise öğrencilerinin bilgi ve kültür alanında gelişimlerine katkı sağlamak, müfredat programlarının uygulanmasında paralellik sağlamak, eş zamanlı uygulamalara yardımcı olmak ve 100 yıllık Cumhuriyetimizin değerlerini benimsetmek amacıyla yapılmaktadır” dedi. İlçe kapalı spor salonunda yapılan bilgi yarışmasında Ortaokullarda dokuz grup, liselerde sekiz grup yarıştı. Öğrencilerimize gayretleri ve cesaretleri için teşekkür ederiz.

May

İkizdere Kaymakamlığı tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bilimi ve Bilgiyi Keşfediyorum” projesi kapsamında öğrencilerimiz Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezini ziyaret ettiler. Bilim Merkezini gezen öğrencilerimiz gördükleri gelişme ve yeniliklere hayran kaldı.

May

2023-2024 eğitim- öğretim sezonunun ikinci yarısında kurduğumuz kitap okuma kulübünün yeni toplantısı bugün yapıldı. Eyvah Kitap, Uçabileceğini Hayal Eden Tavuk kitaplarının ardından bu hafta üzerinde konuşulan kitap "Cingo" oldu. Türkçe öğretmeni Hatice YOLDAS ZENGINBAL eşliğinde her hafta belirlenmiş ortak bir kitabı okuyan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte okulumuz kütüphanesinde okudukları kitabı analiz etmekte ve böylece bilinçli birer okur olma yolunda gelişme kaydetmektedirler. Cingo'nun okudukları en iyi ilk beş kitaptan biri olduğu konusunda hemfikir olan öğrenciler, sonraki kitapları "Hachiko"yu okumaya başladılar. "Kitapların Dünyasına Yolculuk: Oku, Tartış, Keşfet!" sloganıyla yola çıkan kulübümüz, nitelikli eserleri öğrencilerimizle buluşturmaya ve kitap sevgisi kazanan öğrencilerimize kitaptan alabilecekleri maksimum verimi sağlamaya devam edecektir.

Nis

Öğrencilerimizin hem sosyal hem de akademik başarılarını desteklemek amacıyla #misafirinizvar projesi kapsamında aile ziyaretlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Velilerimize misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile işbirliği yaparak hazırladığı Kaymakamlığımızın desteğiyle yaşama geçirdiği "Sporla Fırsatları Eşitliyoruz" projesiyle öğrencilerimize olimpik yüzme havuzunda profesyonel eğitimcilerle yüzme sporunun teşviki ve kazandırılması hedeflenmiştir.

Mrt

12. sınıflar için düzenlenen üniversite tanıtım gezisinde Erzurum Atatürk Üniversitesine gezi düzenlenmiştir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılında başlatılan ve söz varlığını zenginleştirme çalışmaları, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamakta olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ortaokul öğrencilerimizle Türkçe dersinde kasım ayı proje etkinliği olan "Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı İlçemizde coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada birinci olan 10/A sınıfını tebrik ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetin ilanı öncesinden 100. yaşına kadar yaşanan süreci resimlerle kısaca anlattıkları çalışmada emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde alan öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimiz ile ‘dersimi camide yapıyorum’ etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrenciler öncelikle caminin bölümleri adlı sunularını gerçekleştirdiler ardından konuyu pekiştirmek için bilgi yarışması ve dini tabu oyunları oynadılar. Öğrenciler camiyle buluşarak eğlenceli vakit geçirdiler. Öğretmenlerimiz Nurten BIYIKOĞLU ve Rabiye Gül TURAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in(SAV) kutlu doğumunu andığımız programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okula uyum haftası kapsamında 5.sınıflara idare odaları, öğretmenler odası, rehberlik odası gibi okulumuzun bölümleri Türkçe öğretmenimiz Hatice YOLDAŞ ZENGİNBAL tarafından hazırlanan  "Hazine Avcısı" etkinliği ile tanıtıldı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.